15 Ağustos 2012 Çarşamba

YENİ YAŞIMA ÖZEL :))

Selamlarrr renkli insanlarrr
Bugün mübarek Kadir gecesi öncelikle hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun.Umarım bu güzel gecede ettiginiz bütün dualarınız kabul olur.
Bu güzel gecenin benim için bir önemi daha var tam 28 sene önce ben dünyaya gelmişim :) Evet bugün benim dogum günüm. :))
Bugün için özel bişeyler yapmazsam olmazdı tabiki :) Bende oturdum yaptım dün gece çok çok severek eglenerek :D
Bakalım neler yapmışım :)
Öncelikle Leydi kozmetigin denemem için yolladığı ama benim bir türlü tanıtamadığım güzelmi güzel Clarıty marka    hologram ojesini iki kat uyguladım.
Bu oje benim vazgeçilmez hologram ojelerimin yerinde bir numarada yanlız bu markayla ilgili öyle bir sorun varki malesef hiç ama hiç bir yerde bulunmaması :(( Banada denemem için göndermeselerdi bu güzellikle karşılaşamıyacaktım :) Hologram etkisi öyle ama öyle güzelki beni benden aldı resmen.Fotografları güneşte çekemediğim için ojenin güzelligini çok göremeyeceksiniz fakat kesinlikle bu ojeye özel bi post gelecek :D
   Neyse çok uzattım :D 2 kat güzelligi sürdükten sonra akrilik boyalar yardımı ile kendime renklimi renkli bi yaşpasta yaptım balonlar yaptım kalp yaptım ve son olarakta yaşımı yazdım :D
TAM TAMINA 28 YAŞIMI DOLDURUP 29 YAŞIMA GİRDİM BUGÜN :) YAŞLANDIM BELKİ ARTIK AMA OLSUN HER YAŞIN AYRIMI AYRI GÜZELLİKLERİ OLDUGUNU BİLİYORUM.
Umarım hepiniz bugünkü manikürüm gibi şirin renkli kocaman bir hayat geçirirsiniz.
Ben artık kaçar fotograflarlada başbaşa bırakırım sizi....







10 yorum:

  1. İhihihi o pasta ne öyle o balonlarr nee :):) İyiki doğdunn :*
    Çok güzel olmuş canım , sevgilerle ..

    YanıtlaSil
  2. Nefis olmuş yelizcim zaten bu oejey olan sevgimi biliyorsun sende şimdi çok daha anlamlı ve özel olmuş :) nice mutlu yaşların olsun (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sagol cnm bilmemmi hiç :)))) bide ulaşabilsek bu fıstıklara :D

      Sil
  3. iyiki doğdun ,yeni yaşın tüm güzellikleri getirsin inşallah;)

    sevgiler
    yildizlimakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Yok ulaşılmıyor :D leydicosmetiğin sitesinde izmirdeki büyük bir toptancıda var olduğu yazıyordu ama 1 tek ojesi bile yoktu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstanbuldada sadece Beyoglunda var oldugu yazıyor sanırım fabrikası burda ama daha gdemedim :(((

      Sil