2 Ağustos 2013 Cuma

GOLDEN ROSE BİRAZ DAHA DİKKAT PLEASE.......

Bugün içimi dökmek istedim.
Ciddi anlamda çok çok sinirlendigim bir durum var.
Öncelikle herkesten çok özür diliyorum.Zira blogumu açalı 2 seneyi aştı ve firmalarla bir çok şey yaşadım fakat ne kimseyi afişe ettim nede edenlerin arkasında durdum.
Fakat bir firma varki ciddi anlamda çileden çıkardı beni.
Öncelikle ben her firmaya mail atan ürün yollamalarını isteyen bloggerlardan degilim.Bunu beni tanıyan herkes bilir zaten.
Ojelerimin çogunu yurtdışıda dahil kendi imkanlarımla aldım.
Blogumda oje paylaşımı dışında çok nadir bişeyler paylaştım.
Neyse çok fazla karıştırmıyorum.
Olay şu Golden Rose dan bi çalışan geçen sene Kasım ayında sanırım beni aradı Bi katalog çekiminden bahsetti modellerin manikürlerini benim yapmamı istedi bende olumlu yaklaştım.
Fakat daha sonra ne olumlu nede olumsuz herhangi bir geri dönüş olmadı.
Bu bana kalırsa büyük bir saygısızlıktır.
Daha sonra Firma büyük bir yükselişe geçti takip ettiginiz gibi üst üste şahane kolekiyonlar çıkardı.
Ürünler  önce Bloggerlara yollanıyor tanıtım için ee tamam buda güzel
 blogunun ojeyle alakası olmayan , Görsel olarak çok kötü oje sürmeyi bilmeyen bloggerlara yollanıp ben ve benim gibi (bu firmadan şikayetçi olan bi kaç blogger tanıdıgım var) blogunda ojeye fazlaca yer veren mükemmel olmasada yakın paylaşımlarda bulunan bloggerlara neden yollanmıyor.
Hadi diyelimki takipçi sayısıyla alakalı ee geçen gün 56 izleyicisi olan bi bloggerada yollanmıştı.Bu nedir ?
Maillere de geri dönüş yapılmıyor buda ayrı bir olay.Olumlu veya olumsuz bişey yaz kardeşim .Çok afederiniz İplemiyorlar bile.
Neyse İçimi döktüm rahatladım.
Bunları yazarken niyetim firmanın ürünlerini kötülemek degil bu böyle biline hatta bütün ojelerini severek kullanıyorum.Kullanmayada devam edicem tabiki.
ben bunları yazdım diye kimse bu ürünleri almaktan vazdageçmiycek benimki sadece ciddi anlamda sinirimi bozan bir durumu sizlerlede paylaşmaktı.
Okudugunuz için teşekkür ediyorum
Herzamanki gibi rengarenk kalın Mutlu haftasonları :*

24 yorum:

  1. Al benden de o kadar !!! Ojeyle ilgili olan,sürekli oje postları yapan bizleri görmezden gelip,umursamayıp 2-3 oje postu olan bloggerlara yolluyorlar ... İstisnalar var tabi ki,tüm blogger arkadaşları kastetmiyorum ama anlayan anlar .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabiki canım işini çok çok iyi yapan bloggerlarda var aralarında ama ya yapmayanlar...

      Sil
  2. Bana da Mart ayından beri Jolly Jewels ve beraberinde çıkacaklar hep gelecekti ama gelmedi. Marka ile olan tüm alakamı kestim. İzleyiciler uygun fiyatlı olduğundan merak ediyor, tercih ediyor, soruyor ama bu saygısızlıklarından dolayı ( ilgilenmiyorsan söyle, göndermiyorum de, bu oyalamak neden?) GR almıyor, kullanmıyor, tanıtmıyorum.
    İzleyici sayım 1050.
    Çekimlerimin de profesyonele yakın olduğunu düşünüyorum. En azından şişedeki görüntüyü elde etmek için saatler boyu yüzlerce çekim yapıyorum.
    Bilemiyorum... Daha fazla yazmayayım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzleyici sayısına çekime bakmıyorlar malesef 56 kişinin takip ettigi bloggera yollamışlar.hayır hadi diyelimki işini iyi yapıyor oda yok malesef.bakımsız tırnaklar saga sola bulaşmış ojeler şaka gibiler

      Sil
  3. Golden rose'u çok seviyorum özellikle yeni koleksiyonlarına bayılıyorum ama bu sefer hiç oje yazmamış ve yazmayacak birine göndermesi benim de dikkatimi çekti maalesef :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde sevdigim markalar arasında bunları yazdım diye kullanmayacakta degilim tabiki ama dedigin gibi hiç oje paylaşmayacak birisine neden gönderilirki :s

      Sil
    2. Essie de aynı şeyi yapıyor.

      Sil
    3. firmaların bu tutumu hiç ama hiç hoş degil

      Sil
  4. Bende baştan beri bu duruma sinir oluyordum.düzgün mail attım iplemediler.olumsuz yönlerini söyledim yine iplemedimer.terbiyesizlikleri diz boyu.

    YanıtlaSil
  5. Sonuna dek haklısın yazdıklarında ...

    YanıtlaSil
  6. katılıyorum yazdıklarının altına imzamı atabilirim. en azından olumsuz da olsa dönüş yapabilirler, kendileri için kötü bi durum bu profesyonelce değil.

    YanıtlaSil
  7. Tam içimden geçenleri yazmışsın, insan en azından olumlu olumsuz bir geri dönüş yapar. Saygısızlık resmen ama artık umursamıyorum.

    YanıtlaSil
  8. aynen katılıyorum firmadan ziyade pr ile alakalı
    benide iplememişlerdi:) firmadan bu işle ilgili kişiye ulaştım ve durumu anlattım 2 sene önce oluyor sonrasında pr döndü hemen
    ürün yolladı arayıda iyi tutuyor çok samimi çok şeker sonrasında ben bu samimiyete güvenip ozaman yine paylaşım bulunuyor samimi irşekilde bana gelecekmi diye sordum hay sormaz olaydım twitterda saymış döktürmüş kalitesiz resimlerine bakmadan ürün talep ediyorlar vs vs diye bunun üzerine bende kendisine mail attım nasıl yazarsınız böyle şeyler diye niye üzerime almışım diye kimse hesap soramaz benden diye yine oldukça kaba bi karşılık sen ben diye konuşurken siz bizli yanıt neyse çok yazdım dimi
    ben yine kibarlığı elden bırakmadım kendime kızdım politik konuşmaları samimiyet sandığım için sonrasındada bir daha ürün paylaşmadılar
    benimde blogum daha çok oje üzerine bana saydırdığında izleyici sayısınada bakmadan diye yazmıştı bende daha az izleyicisi olan birilerine gönderdiğini gördüm ayrıca twitterdada paylaşımda bulunduğu bloggerlarla konuşmalarınıda gördüm kanki olmuş olay kankilikden geçiyor kızlar isleyen sayısı resim yada oje blogu olmanla yeteneğinin olmasıyla alakası yok
    off ne yazmışım yaa şimdilerde unutmuştum bak hatırladımda yine üzüldüm:(( çok kalbim kırılmıştı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef canım. firmaylada alakalı bunları hiçm i denetlemiyorlar yani.söyledi,gine katılıyorum azcık yalakalım canımlar cicimler yeterli terbiyesizlere

      Sil
  9. Kesinlikle katılıyorum, bloğunun oje ile alakası olmayan, oje sürmeyi bile bilmeyenlere gönderildiğini hepimiz gördük. Golden Rose'a Eskisehirdeki kiosklarinin neden kalktigiyla ilgili bir mail atmıştım cevap verme zahmetinde bulunmamislardi, inatla mail attim sonunda cevap geldi ama kaçıncı mailimde geldi hatırlamıyorum bile

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef ilgisiz ve saygısızlar yazık cidden

      Sil
  10. Yaşadığınıza üzüldüğümü bildirerek yukarıda yorum yapan bir çok arkadaşa katılıyorum. Firma değil oradaki görevli( yönetici-müdür-satış danışmanı yada sorumlusu her kimlerse saygısızlığı yapan onlar. "Amaann geri dönmeyince vazgeçtiğimizi anlamışlardır" diye düşünüyor bir çok kişi. Hayır efendim karşındaki İNSANA azıcık saygın olacak!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yönetici müdür danışman bunlar firmayı oluşturan kişiler malesef.denetleme sıfır demekki.dedigim gibi bana ürün göndermişler göndermemişler çokta umrumda degil.fakat yapılan saygısızlıklar önemli.heleki blogunda ojeye yer vermeyen insanlara sırf yalakalık ugruna gönderim yapılması ...

      Sil
  11. geçen gün bir stant görevlisiyle tartıştım hem iletişim formu doldurdum hem twitter sayfasına yazı yazdım 2 kez hiç dönüş olmadı. tartıştığım kız mail atmış telefonunu ver konuşalım diye bu ne ciddiyetsizlik zaten anlaşamadığım bir görevliyle neden konuşayım ben müşteri temsilcisi yokmu bu firmanın ben malımı satarım gerisine karışmam nasıl bir mantık almıyorum artık golden rose un hiç bir ürününü protesto ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ciddiyetsizler gerçekten maslesef müşterilerine vermiş oldukları deger sıfır...

      Sil