24 Şubat 2012 Cuma

DAY 16:TRIBAL PRINT (Flormar Supershine 41)

    Geldik 16. günee :) Bugün konumuz Kabile desenli tırnaklarr ve benim bugüne kadar yaparken en çok zorlandığım manikür bu oldu :)
    Aslında kolay gibi geliyor biliyorum fakat benim gibi elleri aşırı titreyen birisine bu kadar uzun çizgiler çizdirirseniz bundan daha iyi bir sonuç beklemeyin :))
Gelelim nasıl yaptıgıma ilk iş olarak tırnaklarıma bir tırnaga siyah bir tırnaga sarı ojeleri 2 kat uyguladım.Daha sonra sarı olanlara siyah akrilik boya ile gelişi güzel şekiller çizdim.Siyah olanlarada sarı akrilik boya ile aynı işlemi uyguladım yanlız sarı akriligin kapatıcılıgını bir türlü ayarlayamadım ve alttan siyah ojeler belli oldu :) Ama inanın çokta ugraşamadım zira çok yorgundum :) Akabinde de uyuya kalmışım zaten :)
    Umarım begenirsinizz :) 17. günde görüşmek dilegiyle renkli kalınn <3

Kullandıgım Ojeler
Flormar Supershine 41-Conal 32






6 yorum:

  1. ben sizi yakından takip ediyorum, çalışmalarınız çok başarılı ve sizin çok sabırlı bir insan olduğunuzu düşünüyorum zira ben düz oje sürerken bile sıkılan bir tipim siz dantel gibi işliyorsunuz, tebrik etmek istedim çalışmalarınız gerçekten çok güzel sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel bir yorum bu.Çok teşekkür ederim begeniniz için birşeyden zevk aldıgım taktirde önüme hiç birşey geçemiyor sanırım..Tekrardan teşekkür ederim

      Sil
  2. oo gelişi gerçekten güzelmiş çizgilerin zira benin gelişi güzellerimin biri anyaya biri konyaya bakar :D süper olmuş =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) sagoll canımm :)) senin çiçegide gördüm süper olmuşş :)))

      Sil
  3. Muhteşem olmuş, keşke videolar da yapsan. Bizler daha kolay öğrenirdik. bloğuma beklerim, sevgiler :)

    nymphatthelake.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil