13 Şubat 2012 Pazartesi

DAY 3 :YELLOW NAILS (CATHERİNE ARLEY 704 )

Selamlarr 3 gün manikürümü bir gün geçte olsa yaptım:)
    Tırnaklarımda 3 kat catherine arley 704 numaralı sarı ojesi var üzerinede yine catherine arleyin numarasını bilmedigim altın pullar ve ince gümüş simli cilasından 2 kat sürdüm yani toplam 5 kat var :) buna ragmen kuruma hızı süper :)
    Catherine Arley ojeler Türkiyede çok zor bulunuyor malesef.Ben bulabildiklerimi toplamıştım iyikide toplamışım seviyorum bu markayı .kolay kuruyor kıvamları fırçaları çok iyi .
   Bu arada saçlarımı Cumartesi günü tamda kızıl yapacakken ani bir karar degişikligiyle siyaha boyattımmm .Sizde bakın bakalım hangisi daha güzel olmuş :))
   Fazla konuşmuyor ve fotograflara geçiyorum :))








12 yorum:

  1. Nerden aldın c.a'yı canımmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok oldu canım alalı şu anda bulamıorum bende :( aldıgım yerde haramidere carrefourda kioksu vardı ama kapandı malesef

      Sil
  2. guzel sarıymıs bu bende siyaha boyattım sacımı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel hemdeee :) fotolardan bile daha güzel duruyor tırnaktaa :)) ee sende bi foto koyda görelim :)

      Sil
  3. Çok güzelmiş yöaaa evet maalesef CA ler zor bulunuyo ben o simliyi çok sevdim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kuzuşum malesef zor bulunuyor ama bulucam ben ne yapıp edip :))gerçi dilek bi yer söledi ama çalışmaktan gidip bakamıyorum malesef :)

      Sil
  4. Siyah saç daha çok yakışmış ama bence gereğinden fazla uzunlar omuzlara kadar kısalt , sana daha çok yakışacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm :) ama malesef kuaförüm kesmiyo saçlarımı hatta uçlarından bile almıyor :) ee bende başka kuaföre kestiremem zaten :) ama seviyorumda uzun saçı :)

      Sil
  5. Omuz hizası saç daha modern durur sende, kuaförünün kesmeme nedeni nedir ki, başka kuaföre keditrmem diyorsun , evde kendin kısalt kuaförün düzeltsin olmaz mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olabilir canım ama bende alışkınım uzun saça yani azcık kısalınca bi acayip hissediyorum kendimi ki omuz hizası benim saçımın yarısı falan :) kuaförüm kesmiyor çünkü çok samimi bi arkadaşım kendisi.ve çok seviyor saçlarım bu yüzdende kesmiyor ancak çok kırılıncca uçlarından alıyor.Başka kuaföre kestirmeme sebebimde liseye dayanıyor yine bu kadar uzundu saçlarım ve tanımadıgım bir kuaföre gittim omu hizamda kestiriyim diye kadın kırpa kırpa kulagımın üzerine kadar kesti saçımı ki oldukça kötüydü bu yüzdende alıştıgım kuaför dışında gitmem hiç bir yere :) ama dedigim gibi seviyorum ben uzun saçı kısaya alışamam

      Sil
  6. Sen yakışandan çok alışmış olduğun saçı kullanmak istiyorsun, İnsanlarm belirli tabuları yıkamzalar, karar senin ben inatla kısa saç diyorum. İnşallah nasip olurdda buralardan görürüz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sanırım öyle ama malum dedigim gibi saçlarım hep uzundu ve çok severim uzun saçı .şimdi blogunuzu inceliyorum sanırım kuaförsünüz yada bu konuda çok bilginiz var.bazen köklü bir degişiklik yapmak istiyorum ama cesaretim yok sanırım henüz :)

      Sil