9 Şubat 2012 Perşembe

GÜNÜN OJESİ : ORKİDE GOLD STAR

Sonunda gününü ojesi postunuda hazırlayabildim :))
Bugün tırnaklarımda geçenlerde bahsettigim Orkide ojelerinden Numarasını bilmedigim bir oje var.
Bu markayı tesadüfen buldum iyiki de bulmuşum.Öyle güzelki kıvamı renkleri falan hayran oldum.
Siyahın  içinde  gümüş rengi ince simler bulunan bir oje bu simler okadar çokki fotograflardanda gördügünüz gibi..Benim gibi sim hastası olan kişiler için birebir bence :)
Tırnaklarımda 3 kat var aslında 2 katta tam rengi veriyor fakat ben 3 kat sürdüm :) Eger deneme imkanı bulursanız ne kadar hızlı kurudugunu göreceksinizdir.
Dikkatimi çeken birşey daha varki ojenin rengi çok belirgin gümüş renk simli bir oje fakat ışıga göre arada bir koyu griye arada birde çok koyu bir maviye dönüyor.Fotograflarda o anları yakalayamadım ama napalım :)
Daha fazla uzatmadan fotograflarla başbaşa bırakıyorum sizi :))

NOT: Yarından itibaren 31 gün manikürüne başlıyorummm bende :))





8 yorum:

  1. Bak sen Orkide'ye yaa ne hoşmuş :)) Miracleları da andırıyor azcık :D İzmir'de hiç görmedim ben bu Orkidelerden valla ,güle güle kullan canım !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol canımm :) İzmirdede vardır mutlaka ama kimbilir nerelerde ben böyle degişik ojeler buluyum diye birmilyoncular japon çarşıları falan varya oralara bakıyorum tavsiye ederim :))

      Sil
  2. Evet canım doğru diyorsun, saçmasapan dükkanlardan çıkıyor böyle ojeler :D Ben de pazardan buluyorum genelde değişik ojeleri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) pazarda iyi fikirmiş bak bende bakayım oralara:)) Bu arada ciddi anlamda marka hiç duyulmamsına ragmen çok kaliteli bir oje.normalde 3 kat sürdügüm bir ojenin kuruması çok zaman alırken bu 5 dk da kurudu şaşırdım kaldım :)

      Sil
  3. Valla bazen oluyor öyle hiç ummadığın ürünler güzel çıkıyor :D :D

    YanıtlaSil
  4. http://nzlsyn.blogspot.com/2012/02/mimmim.html

    Öpppptüm seniiiiiiiii !!!!!!!!

    YanıtlaSil