13 Mart 2012 Salı

ÖNERİLERİNİZE İHTİYACIM VARRRRR !!!!

   Selamlarr canlarımmm.
   Bugün sizden bir ricam olucakkk bi haftadır cildimle başım dertte :((( Hem aşırı sivilcelenme oldu hemde siyah noktalar gözenekler ne ararsanız varr yaniii :(((
    Bana önerebileceginiz ürünler varmı bu konuda veya dogal yöntemlerrrr?????
Kuru bir cilde sahibim bu aradaaa

14 yorum:

  1. Ozon yağı kullanıyorum. Malum ergenlik bende de bol bol siyah nokta var. Pembe greyfurt serisinin peelingini kullanıyorum haftada 2 kez. loreal in pure zone arındırcı toniğini kullanıyorum bide. Pek düzenli kullanmadığım için pek fayda etmiyor bende. Ama piyasada çok güzel ürünler var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım araştırıyorum bugünlerdeee ben ergenligi geçeli bi 14 sene falan oldu :)) bu yaştan sonra artık yavaş yavaş artı yaa :))

      Sil
  2. ozon yağını ben de çok duydum,ayy bu ara bende de deli bi sivilcelenme başladı.Ergenliği de geçeli çok oldu :D hiç de olmazdı ne olduysa...Gözenekler için gül suyu önderirim canım çok iyi geliyor ama tampon şekilde süreceksin,silerek daha çok açılıyor gözenekler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım gülsuyunu çok duydum hatta bi ara bahçedeki gülleri kaynatıp suyunu buzluga koyup her banyodan sonra yüzüme sürüyodum tekrar başlıyım olmazsaa<3

      Sil
  3. benim de çok vardı siyah nokta ve sivilce ama bendekiler hormonal bir bozukluktu tahmin edileceği üzere d.kontrol hapı ile geçti şimdilerse ise güzel bir cilde sahibim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dogum kontrol hapınıda bi ara lisede doktor yazmıştı kullanmamıştımm :)) evlenince kullanmaya başladım aman aman bidaha tövbee :)) büyük ssorunlar yarattı bende :))

      Sil
  4. Doktora gitmeni tavsiye ederim. Evde ne yaparım diyorsan limon ve bebek pudrası maskesi yapabilirsin. Sivilceleri kurutur. Biraz pudraya birkaç damla limon sıkıp macun yap sonra yüzünde 10 15dk beklet. Fakat doğrusu doktora gidip nedenini bulmak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım açıkçası çok sivilce sorunu olan bi insan degilim sivilce dedigim toplasan 2-3 tane ama siyah noktalar fena :(( doktora gidip siyah noktam var dersem napar artık bilmiorum :)) bide burda hastanelerden cildiyeye randevusu için bi 3 ay falan beklerim heralde .yinede çok sagoll

      Sil
  5. Benimde son bir kaç aydır sivilce sorunum vardı. Şuan kullandığım yüz temizleme jeli bana çok iyi geldi. Yazısınıda yazmıştım. İstersen ona bir bak canım :) http://aswanginkosesi.blogspot.com/2012/03/cosmed-yuz-temizleme-jeli.html
    Aslında burdan biz sana nekadar öneride bulunursak bulunalım herkesin cilt tipi farklı sonuçta. Bize iyi gelen sana iyi gelmeyebilir. Bence sen en kısa zamanda doktora görün. Doktor sana en uygun olan ürünü verecektir zaten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnm sivilce sorunum fazla degil o yüzden doktora gitmeyi çok istemiorum zira randevu alınmıyo bu cildiyede :)hemen bakıyorum yazınaa :)

      Sil
  6. Kozmetik olarak bütçene uygun dilediğin bir ürünü alıp deneyebilirsin buradaki önerilerden. Ancak ben yanında mutlaka kil de almanı öneririm. Kili suyla karıştırıp yüzüne uygularsan, hem yumuşatır hem de düzenli kullanımda sivilceleri söndürür. Kili yıllardır kullanırım, dene derim :) Aktarlarda var hatta o gün markette de gördüm.

    YanıtlaSil
  7. bugün baktım biraz ürünlere ama hiç anlamıyorum bu işlerden dogru düzgün nemlendirici bile kullanabilen bi tip degilim o yüzdende anlamıyorum işte :)) aslında bugünde güneşte aynaya bakmasaydım ve o siyah noktalarla gözenekleri görmeseydim yine devam ederdim hiç bi ürün kullanmamaya ama öyle kötüydükii noktalar gözenekler falan :)) kil maskem var evde onu düzenli kullanıyım gül suyu ve aswangımın önerdigi temizleme jelinide kullanıyım bakalım yarıycakmı işe :) çok sagol canımm

    YanıtlaSil
  8. sigarayı bırak ya da azalt bak nasıl düzeliyor cildin

    YanıtlaSil