20 Mart 2012 Salı

SUPER MARIO

   Selamlarrrr efenimm :))
   Bi kaç zamandır uğrayamadım buralara iş güç falan derken ..Neyseki bugün bütün işlerimi hallettim ve bomba gibi bi manikür yapmak için oturdum masamın başına :))
   Çocukluğumuzun vazgeçilmez oyunu Mario var bugün tırnaklarımdaaa ..Ahhh ahhh eskiyi yad etmek ne güzel :)) Kardeşim ve ben saatlerce bu oyunu oynardık.Hatta babam işten gelince atarimizin başına geçer ve bizi oynatmaz kendi oynardı :))) Mario zıplarken falan babamın saga sola doğru Mario'yla birlikte kayışlarını hiç ama hiç unutamam :)) Genelde çocuklar kırar ya atari kolunu bizim evde babam kırardı :)) Yandığı zaman yere atardı kolu :)))))) Düşünün yani nasıl bir aşktı babamla Mario arasındaki :)))
   Neyse efendim fazlaca konuştum ben :)) Geçelim manikürümüze :))
    Zeminde herhangi bir renk kullanmadan akrilik boyalar ile direk tırnak zeminine çizdim .
                        Ben bayıldım Siz nasıl buldunuz bakalımm :)





10 yorum:

  1. aay çok güzel olmuş bayıldımm :)
    uğraştırıcı görünüyor ellerine sağlık canımm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim cnmmm :) evet oldukça ugraştırıcı

      Sil
  2. çok güzel olmuş bu konuda baya başarılısın :))

    YanıtlaSil
  3. süper olmuş emeğine sağlık tatlım :)))

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık cidden ne diyeceğimi bilemedim :)

    YanıtlaSil
  5. Ellerinize saglik süper mario süpper olmus.Merak ettgim birsey var sadece sol elniin tirnaklarinami yapiyorsunuz yoksa sag elinizin tirnaklarinda da ayni desen oluyor mu?Eger öylese o elinizinde fotograflarini eklermisiniz? Sevgiler Seyda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm .Sadece sol elime çiziyorum.sag elimde aynı desenler olmuyor eger üşenirsem uygun bir renk sürüyorum.Ama genelde ki mesela süper marioda amblemi çizdim.Yani sag tarafada uygun bişeyler çizebiliyorum ama oldukça zorluyor sol elimi hiç kullanamam çünkü :))

      Sil